Otto Lehto vapaus, totuus ja rakkaus

Kaikki blogit puheenaiheesta Unelmat

Kaikki puhuvat nyt unelmistaan

Minäkin olen näköjään sen verran virran vietävissä että  alkaa tuntumaan siltä että minunkin on avauduttava unelmistani, kun kaikki muutkin niin tekevät. En ala taistelemaan tätä yhteisöllisyyden tunteen virtaa vastaan, annan sille periksi ja ryhdyn aktiivisesti pohtimaan unelmiani.

Suomen kaatajat vauhdissa

              Parhaiten suomalaisista urheilulajeista menestyy nykyään koripallo. Sehän ei populisteille käy koska populismi kasvaa huonojen olojen manaamisesta. Niinpä Unelmat on kaadettava.

http://miesenergiaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199870-poliittista-joukkuep...

              Mikki Niemisellä on pitkä bannilista; taitaa edustaa puolueensa äärinuivaa linjaa.

Pakolaisesta päätöksentekijäksi?

Hyvät ystävät.

Tänään on kulunut tasan 21 vuotta siitä kun saavuin Suomeen. En tuolloin tiennyt maasta mitään muuta kuin, että sen pääkaupungin nimi on Helsinki ja että täällä asuu vain valkoihoisia ihmisiä.

Olin 15-vuotias poika, yksin vieraassa maassa mukanani pieneen käsilaukkuun ahdettu kasa vaatteita. Olin peloissaan, jännittynyt ja vihainen. En uskonut, että syntymämaahani Somaliaan tulisi koskaan rauhaa niin, että voisin palata sinne takaisin.

I Have a Dream!

Eikö riitä, että huolehdimme lapsista, vanhuksista, sairaista ja syrjäytyneistä? Eikö riitä, että huolehdimme, että tämä maa on vapaa, tasa-arvoinen ja oikeudenmukainen?

Ei. Se yksinkertaisesti ei riitä. Ilman järkevää taloudenpitoa, tasapuolista arviointia työmme tuottavuudesta ja julkisen talouden tehottomuudesta emme yksinkertaisesti pysty huolehtimaan heistä, joita varten hyvinvointipalvelut luotu.

Minulla on unelma vapaasta, tasa-arvoisesta ja oikeudenmukaisesta maasta.

http://jussinvest.blogspot.fi/2015/02/i-have-dream-minulla-on-unelma.html

Vasemmisto on unelma josta pitää herätä

VASEMMISTO ON RAKKAUTTA

Vasemmistolaisuus on romanttinen, kaunis unelma. Jos politiikka ratkaistaisiin sillä, kenellä on kauniimmat unelmat, vasemmistolaisuus voittaisi helposti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä