Otto Lehto vapaus, totuus ja rakkaus

Kaikki blogit puheenaiheesta Rahankeräys

Aleksanteri toinen, Helsinki on sinun paikkasi

Seisot korkealla ja koppavana katsellen, kai Viroon saakka. Ympärillä on aina hosunut kaikenlaista sählääjää sotilaasta, arkkienkeliin saakka. Kerronko oman historiasi? Siitä on jo kauan aikaa. Elettiin helteistä päivää vuonna 1833 kesäkuussa. Ruhtinaskunnassa tunnustettiin, teidät, oi taivainen Romanovien suku, ainoaksi maailman hallitsijaksi. Ruotsinkieliset kartanoherrat tiedettiin toki paremmaksi väeksi Suomessa.

Kesäkorotus ja hyvä kesäloma -keräys

Lasten kesälomat ovat ovella. Jokainen äiti ja isä, joilla on tai on ollut taloudellisia vaikeuksia, ja koululaisia odottamassa yhtä innokkaasti kesälomia kuin jokainen lapsi odottaa, tietää kuinka hankalia hetkiä kesäloma tuo mukanaan. Ruokaan menee enemmän rahaa kuin lukuvuodessa ja lapset haluavat nähdä eri asioita ja myös niitä asioita, joista kaverit puhuvat. Monille lapsille Tukholman tai Tallinnan matka on vain haave.

Kylmää vettä niskaan

Kun ongelma pysyy ratkeamattomana pitkään, siitä muodostuu vähitellen yhä vakiintuneempi pohja yhdelle sun toiselle ekologisen lokeron etsijälle. On tutkijoita, joiden koko ura menee umpikujia kolutessa; tukiorganisaatioita, joiden panoksesta iso osa menee itsensä pyörittämiseen. Pahimmillaan tilanne voi näyttää niin synkältä, että terävimmät tutkijatoivot etsivät suosiolla vihreämpää ruohoa muualta.

Varainkeruulain muutokset

Tiistaina eduskunnassa keskusteltiin varainkeruulaista. Eduskuntakeskustelussa lakiesitys sai laajaa kannatusta, mutta monet kansanedustajat olisivat halunneet nähdä sen huomattavasti pidemmälle menevässä muodossa.

Lastensairaalakeräyksellä voi olla arvaamattomat vaikutukset

Pohjoismaiseen hyvinvointivaltioon kuulunut periaate, jonka mukaan perusterveydenhuolto rahoitetaan verovaroilla.

Rahankeräys ilman lupaa olisi parempi systeemi

Suomen rahakeräyslupa - ketä se hyödyttää?

Wikipedia ei saisi kerätä rahaa (oman toimintansa rahoittamiseen).

Järjestöt eivät saisi kerätä rahaa (kansalaisaloitekampanjansa rahoittamiseen).

Mummot eivät saisi kerätä rahaa (patsaan pystyttämiseksi Jari Sillanpäälle).

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä