*

Otto Lehto vapaus, totuus ja rakkaus

Kaikki blogit puheenaiheesta Multikulturalismi

Tsekkiläis-saksalainen someraivo.

Lidl on aiheuttanut Tsekeissä someraivon. Useiden tsekkien mielestä Lidlin hupparimainos on ala-arvoinen.

 

Saksalaiselle Lidlille normimainos on aiheuttanut Lidlin tsekkiläisellä FB-sivulla paskamyrskyn. Kommentit kertovat omalla tavallaan kansalaisteen mielipiteitä.

 

„Me kävimme mielellämme ostoksilla, mutta älkää alkako tuota multikultia meillä!“

 

„Tsekeissä ilmestyvissä mainoksissa odotamme normaaleja tsekkimalleja.“

 

„Olen raivona. Multikulti johtaa valkoisen rodun tuhoon!“

Multikulttuurinen unelma - Kaksi karttaa

Nykyaikana monikulttuurisuutta pidetään aika lailla ihanteellisena yhteiskunnallisena ajattelumallina. Tämä ei sinänsä ole mikään ihme, ihmiset ovat olleet kautta aikain kaikista epäilyistään huolimatta kiinnostuneita ihmisistä ja kulttuureista, jotka eroavat omistaan. Todennäköisesti syy tähän on pitkälti siinä, että ihminen on halukas oppimaan ja kokemaan uutta.

 

Multikulturalismin vastustajien kaksinaismoraali

Olen viime päivät sulatellut multikulturalismin - oletetusti Suomessa vallitsevan ideologian - vastustajien puolustuspuheenvuoroja tahallaan väärinymmärtämisestä, ja siitä miten he vain toivovat yhteisiä pelisääntöjä ja puolustavat ihmisoikeuksia fundamentalisteja vastaan. Rasismista ja väkivallasta on irtisanouduttu, ja toivottu ennakkoluulotonta dialogia kulttuurien yhteentörmäysten ongelmista - hieno juttu! Olen valmis tähän dialogiin, mutta ennen sitä haluan peräänkuuluttaa johdonmukaisuutta tasa-arvoisen yhteiskunnan puolesta taistellessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä