Otto Lehto vapaus, totuus ja rakkaus

Kaikki blogit puheenaiheesta Multikulturalismi

Pelle Neroth - Ruotsin punavihreän eliitin kauhu nro 1

Pelle Neroth on anglo-ruotsalainen Ruotsissa asuva vielä omilla aivoillaan ajatteleva journalisti. Hän kirjoittanut monta arkaluontoista kirjaa Ruotsista, joissa hän on mm. kertonut vähemmän mairittelevaa tarinaa Ruotsin toiminnasta toisen maailman sodan aikana ja tutkinut teoksissaan propagandaa, kylmää sotaa ja nyt nousevaa populismia Euroopassa ja maahanmuuttokriittisyyttä. Hän on hyvin maahanmuuttokriittinen. Hän on myös kirjoittanut kirjan John F. Kennedystä.

Multikulttuurinen unelma - Kaksi karttaa

Nykyaikana monikulttuurisuutta pidetään aika lailla ihanteellisena yhteiskunnallisena ajattelumallina. Tämä ei sinänsä ole mikään ihme, ihmiset ovat olleet kautta aikain kaikista epäilyistään huolimatta kiinnostuneita ihmisistä ja kulttuureista, jotka eroavat omistaan. Todennäköisesti syy tähän on pitkälti siinä, että ihminen on halukas oppimaan ja kokemaan uutta.

 

Multikulturalismin vastustajien kaksinaismoraali

Olen viime päivät sulatellut multikulturalismin - oletetusti Suomessa vallitsevan ideologian - vastustajien puolustuspuheenvuoroja tahallaan väärinymmärtämisestä, ja siitä miten he vain toivovat yhteisiä pelisääntöjä ja puolustavat ihmisoikeuksia fundamentalisteja vastaan. Rasismista ja väkivallasta on irtisanouduttu, ja toivottu ennakkoluulotonta dialogia kulttuurien yhteentörmäysten ongelmista - hieno juttu! Olen valmis tähän dialogiin, mutta ennen sitä haluan peräänkuuluttaa johdonmukaisuutta tasa-arvoisen yhteiskunnan puolesta taistellessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä