Otto Lehto vapaus, totuus ja rakkaus

Homokaaso on vaarallinen kemiallinen ase

  • taustalla vaanii homokaaso
    taustalla vaanii homokaaso

Tänään kansanedustajat keskustelevat ns. Tahdon2013-aloitteesta.

"USA:n armeija hylkäsi vuonna 1994 puolustusvoimien laboratorion ehdottaman idean sukuviettiä voimistavasta kemikaalista, joka yllyttää vihollisjoukkoja homoseksuaaliseen käyttäytymiseen." (lähde!)

Suomessa on kuitenkin jo pitkään ollut käytössä eräs aivan yhtä vaarallinen kemiallinen ase: HOMOKAASO.
Terroristitahot eduskunnassa aikovat jalostaa tästä neutronipommiakin tappavamman superaseen: TASA-ARVOINEN AVIOLIITTOLAKI.

Tämän lain tarkoituksena on tuhota Vanhan testamentin oikeaoppinen moraali ja korvata se Uuden testamentin epärealistisella ja ällöttävällä rakkauden sanomalla. 

Totuushan on, että tämä yliarvostettu Uuden Testamentin profeetta, Yehoshua ben-Yosef, vihasi ydinperhettä, ei koskaan mennyt naimisiin, ja kehotti opetuslapsiaan hylkäämään vanhempansa. Ei ihme että Suomessa ollaan jo matkalla kohti homosaation viimeistä vaihetta, Tahdon2013-puristusta!

Kirkon lisäksi monet sekulaarit voimat ovat aktiivisesti pyrkineet tuhoamaan avioliiton. Suomessa on ollut laillista, että naisen ja miehen pyhää liittoa on ollut häiritsemässä homokaaso. Kaaso, joka on homo. Siis ei lainkaan hetero!! Ja tällä epäpyhällä kaasolla on häiden valmistelussa tärkeä rooli.

Morsiamen heikoimmilla hetkillä, pyhyyden ytimessä häärimässä, tämä pirullinen syöpäläinen on tehnyt mahdolliseksi sen, että avioliittoinstituutio ei ole pysynyt erossa homokulttuurista. Seuraavaksi alttarille astuvatkin homoilevat homopuolisot, koska kukaan ei ole kyennyt estämään homokaason leviämistä.

"Vaikka kaason rooli ja osallistuminen häiden valmisteluun on ”kahden kauppa” – morsiamen ja kaason keskenään sopima asia – on kaaso yleensä mukana hääpukua valittaessa ja juhlia valmisteltaessa sekä hääjuhlassa morsiamen oikeana kätenä." (lähde)

Kyllähän sen Erkkikin tietää, että Pyhän Morsiamen kaaso, joka ei ole itse hetero, ei ole koskaan sopinut avioliiton pyhän liiton toimittajaksi! Ja kuitenkaan kukaan ei ole huomannut tätä epäkohtaa, koska homokaaso, jonka pyhä luku on 666, on vaikuttanut ihmisten mieliin alitajuisesti, harjoittamalla mustaa magiaa morsiamen kanssa alttarilla, aiheuttaen mm. päänsärkyä ja outoa säpinää jalkojenvälissä.

Ja homokaaso ei ole ainoa uhka. :( 

Suomessa on myös ollut laillista, että kaverisi ja sukulaisesi on homo.

Näin kaverisi on saattanut tietämättäsi levittää homoseksuaalisuuden sanomaa alitajuntaasi. Olethan vahtinut selustaasi, kun kaverisi on yövierailulla, ettei hän vahingossa laita sukupuolielintään sinun takapuoleesi? Tämä on homojen yleisesti käyttämä tapa käännyttää heteroita homoiksi! 

Heterotkaan eivät ole tähän pahuuteen syyttömiä, vaikka yleisesti ottaen he ovatkin parempia ihmisiä; heterot ovat nimittäin antaneet homokaason vaikuttaa sydämiinsä. 

Heterotkin ovat mm. tykänneet Hobitti-elokuvista, vaikka elokuvien velho, Gandalf, on kansainvälisen homosaation agentti. Eikä edes Elton Johnille tai Lady Gagalle ole vielä annettu porttikieltoa Suomeen. 

Liian lepsu maahanmuuttopolitiikkaa levittää siis homokaaso-ilmiötäHomokaaso pitäisi kieltää kemiallisia aseita rajoittavalla YK-sopimuksella!

Tämän kaiken takana on se, että miehet ja naiset, jotka eivät ole kykeneväisiä saamaan lapsia - saatika ne, jotka eivät halua tehdä lapsia - ovat saaneet mennä naimisiin. Tämä on luonut tietä homoille mennä naimisiin. Seuraavaksi varmaan eläimet. Tästä voidaan syyttää avioliittoja, jotka eivät tuota lapsia.

Onneksi homokaasolle on vastalääke: laita silmät kiinni ja toivo eläväsi 1800-luvulla. Silloin kaikki tuntuu paremmalta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Lue Raamattusi ja huomaa, että niin UT kuin VT suhtautuvat molemmat jyrkän kielteisesti homoseksualismiin.
Homoseksualismi on aina ollut, on nykyäänkin ja tulee aina olemaan synti Jumalan silmissä.

Käyttäjän OttoLehto kuva
Otto Lehto

Paavali kyllä muutamassa kohtaa UT:ta tuomitsee homoseksuaalisuuden, kuten myös aviorikoksen, huoraamisen, jne. - jotka ovat Suomessa laillisia. Jeesus sen sijaan ei sano yhtään pahaa sanaa homoseksuaalisuudesta. Hän ei ollut kiinnostunut sellaisista asioista, koska hänellä oli korkeammat päämäärät.

Minua ei hirveästi kiinnosta, mitkä kaikki asiat ovat "synti Jumalan silmissä", koska Suomessa ei tehdä lakia uskonnon vaan demokratian pohjalta.

Raamatussa myös kehoitetaan tappamaan lapset, jotka solvaavat vanhempiansa. En soisi, että tällaista moraalia sovellettaisiin Suomen lakiin. Moni asia voi olla "syntiä" - uhkapelit, alkoholin juominen, rock-musikki ja avioerot - mutta syntisessä yhteiskunnassa kun eletään, niin kaikkea ei tarvitse kieltää. Ihmisen ja Jumalan välinen suhde on heidän yksityisasiansa.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Uudessa Testamentissa määritellään hyvin selvästi ja ohjeistetaan, kuinka ja ketä saa pitää orjana ja omaisuutena - vaikka se toinen sattuisi olemaankin ihminen.
Jumala siis hyväksyy orjuuden - koska UT!
Me siis kaikki teemme syntiä, koska olemme kieltäneet orjuuden lailla - voi ei palamme kaikki!!!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Näin rakkaus toteuttaa koko lain. (Room. 13:10)

Kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, koska olen Raamattuni lukenut. Mutta on siihen muitakin syitä: järki ja tunteet. Syrjintä sattuu, eikä minulta ole mitenkään pois se, että muilla on samat ihmisoikeudet kuin minulla.

Toimituksen poiminnat